AN UNBIASED VIEW OF بیماری خود ایمنی خیراندیش

An Unbiased View of بیماری خود ایمنی خیراندیش

An Unbiased View of بیماری خود ایمنی خیراندیش

Blog Article

عوامل مهاجم درون سلول‌های سیستم ایمنی کشته می شوند. این سلول‌ها در واقع همان فاگوسیت هستند.

اجتناب از سیگار کشیدن: سیگار کشیدن با ایجاد این شرایط مرتبط است.

فاگوسیت‌ها، سلول‌هایی هستند که عوامل خارجی را پس از شناسایی به روش فاگوسیتوز از بین می‌برند. این روش به این ترتیب است که ابتدا فاگوسیت‌ها اطراف سلول‌های خارجی را با غشای خود در بر می‌گیرند و سپس آن‌ها را به درون خود برده و با آنزیم‌های درون سلولی خود هضم می‌کنند.

دانه‌های تربچه به‌عنوان یکی از درمان‌های خانگی موثر برای بیماری پیسی و دیگر عفونت‌های پوستی درنظرگرفته شده‌اند. استفاده منظم از دانه‌های تربچه بر نواحی آسیب‌دیده پوست می‌تواند لکه‌های سفید را کم‌رنگ‌کند و با ازبین‌بردن سلول‌های پوستی مرده و تحریک تولید سلول‌های پوستی جدید به خلاصی از عفونت کمک‌می‌کند.

شکل ۱۰: انواع مکانیسم‌های ایمنی در بدن اختلالات سیستم ایمنی

علل فشار خون پایین ممکن است متنوع باشند و به صورت موقتی یا دائمی بروز کند. برخی از علل اصلی فشار خون پایین شامل تغذیه نامناسب، خونریزی، خواب کم، مصرف دارو، بیماری‌های مرتبط با قلب و عروق، عوامل محیطی و روانی و غیره باشد.

تعبیر خواب خروس: خروس سفید، سیاه، لاری، وحشی / خواب خروس مرده

برای جبران این تغییرات، الکترولیت ها از طریق وریدی به شما تزریق شده تا عملکرد طبیعی قلب، عضلات و سلول های عصبی شما حفظ شود.

ممکن است نیاز باشد با یک متخصص تغذیه برای تغییر مقدار و نوع غذاهای مصرفی خود مشورت نماییدو با اصلاح عادات غذایی از بروز مجدد قند خون بالا جلوگیری کنید.

در ادامه توضیح خواهیم داد که این سیستم چگونه این کار را می‌کند، اما ابتدا برخی از شخصیت‌های اصلی سیستم ایمنی را معرفی خواهیم کرد.

همیشه باید قبل از این که هرگونه تغییر قابل‌توجهی را در رژیم غذایی یا مصرف دارو اعمال کنید با پزشک مشورت کنید.

گره های لنفاوی: اندام‌های کوچک لوبیا شکلی که در تمام بدن وجود دارند و از طریق رگ‌های لنفاوی به هم متصل می‌شوند.

افرادی که دیابت نوع ۱ دارند ممکن است حالت تهوع، استفراغ یا معده درد نیز داشته باشند. علائم دیابت نوع ۱ می‌تواند در عرض چند هفته یا چند ماه ظاهر درمان بیماری خود ایمنی مفصلی شود و ممکن است این علائم، شدید باشند.

سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون: این سیستم مسئول کنترل حجم خون و فشارخون است.

Report this page